Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la Penitenciarul Poarta Albă Gigi Becali, foc şi pară pe administraţia închisorii

ro

01 Jul, 2014 23:12 1989 Marime text
Gigi Becali ar avea din nou probleme la Poarta Albă, unde îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea. Deşi a câştigat procesul cu administraţia Penitenciarului de la Poarta Albă, care i-a interzis dreptul la muncă după comportamentul din ziua de permisie, Gigi Becali nu a mai ieşit din celulă, transmite România Tv. 
Gigi Becali a făcut un scandal imens în închisoare şi a avut o ieşire nervoasă faţă de şefii de la Poarta Albă, anunţă Fanatik.
"Ce faceţi, mă, cu mine? Vă bateţi joc de mine? Voi vreţi să mă duc la CEDO şi să vă cer daune de un milion de euro? După ce că am fost sancţionat aiurea, iar tribunalul mi-a dat dreptate, de ce nu mă lăsaţi la muncă? Dacă nu mă scoateţi la muncă, o să vedeţi că vă reclam la CEDO!", a izbucnit Gigi Becali, conform Fanatik.
Gigi Becali a primit încă o lovitură cruntă din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă, mai scriu jurnaliştii de la rtv.net. Mai exact, şefii închisorii au demarat o anchetă la Academia Hagi, după ce au primit informaţii că Gigi Becali se duce în vacanţă la locul de muncă. Din acest motiv, au cerut chiar să i se suspende definitiv dreptul la muncă lui Gigi Becali, mai spune sursa citată.
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii