Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Israel Benjamin Netanyahu a ajuns pe mâna poliției

ro

05 Jan, 2017 22:50 1378 Marime text
Poliţia israeliană l-a interogat joi pe premierul Benjamin Netanyahu pentru a doua oară în decurs de o săptămână cu privire la cadourile pe care este suspectat că le-ar fi primit ilegal din partea unor oameni de afaceri bogaţi, au anunţat mass-media italiene, informează AFP.

Poliţia a refuzat să confirme aceste informaţii, scrie agerpres.ro.

Mai multe mass-media au anunţat că anchetatorii au sosit în după-amiaza zilei de joi la domiciliul premierului, în centrul Ierusalimului, pentru un al doilea interogatoriu după cel de luni, care a durat în jur de trei ore.

Ancheta vizează cadourile pe care Netanyahu este suspectat că le-a primit din partea oamenilor de afaceri, a anunţat Ministerul Justiţiei luni, fără a face alte precizări. Valoarea totală a acestor cadouri este cifrată de mass-media la zeci de mii de dolari.

De asemenea, presa a relatat despre un al doilea dosar deschis pe marginea unor suspiciuni de corupţie mai grave, însă fără a oferi mai multe detalii.

Aceste investigaţii au stârnit semne de întrebare cu privire la posibilitatea ca Netanyahu, aparent fără rival pe scena politică, să poată fi inculpat şi obligat să demisioneze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii