Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal cu săbii în centrul Măcinului

ro

31 Jul, 2011 19:39 1923 Marime text

Vineri seară, un nou scandal cu săbii a avut loc în centrul orașului, după ce un grup de cetățeni de etnie romă au intrat în altercație cu un grup de tineri ieșiți în oraș. În urma acestei altercații, unul dintre tinerii agresați și un polițist au fost internați la Terapie Intensivă la Galați cu multiple plăgi la cap.

„Este strigător la cer ce se întâmplă în orașul nostru, când victimele sunt cele cercetate la Parchet pentru că ar fi agresat pe polițist. Băieții ieșiseră seara în oraș când au fost atacați de romi cu cagule și acum tot ei sunt cercetați", spune Roxana Stanciu, soția unuia dintre cei agresați. Rudele victimelor se plâng că tinerii romi vor scăpa basma curată la fel cum s-a întâmplat și cu alte ocazii. „Au arestat doi băieți de la ei și șase de la noi și acum îi cercetează. Nu se poate ca frații noștri să fie învinuiți pentru agresiune", spune Laura Greavu, sora unei alte persoane implicate în scandalul de vineri seara.

Reprezentanții autorităților spun că cercetările sunt în plină desfășurare. „A fost într-adevăr o altercație în orașul Măcin între mai multe persoane, iar cei implicați sunt audiați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Tulcea, Daniela Condrea. Evenimentele de acest gen nu sunt o noutate pentru orașul din nord estul județului. La începutul lunii mai un tânăr de 26 de ani din localitate a fost omorât în plină zi de către doi frați. Marius Marian Ciocrac (30 de ani) şi fratele lui, Marinel Ciocrac (24 de ani) s-au întâlnit cu victima Cătălin Constantin (26 de ani) şi, pe fondul unui conflict mai vechi, i-au aplicat mai multe lovituri cu cuțitul, provocându-i decesul la locul agresiunii.

www.adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii