Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal cu focuri de arma intr-o parcare din Mamaia (VIDEO)

ro

08 Jul, 2010 18:21 1858 Marime text

glock-17.jpgAseară, doi bărbaţi, care nu s-au înţeles asupra locului de parcare s-au încăierat violent, într-o parcare din apropierea hotelului Condor.
În jurul orei 20.00, poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 despre faptul că, în zona centrală a Staţiunii Mamaia, o persoană a făcut uz de armă.
O echipă de cercetare a Poliţiei Mamaia s-a deplasat la faţa locului unde a stabilit faptul că, pe tema unui loc de parcare, între Aureliu Tudor, de 36 de ani, din Constanţa şi IonelPanait, de 45 de ani, din Constanţa a avut loc un conflict spontan în urma căruia primul a folosit un pistol cu gaze iritant lacrimogene deţinut legal de acesta. Au fost trase şapte focuri fără să se înregistreze victime.

În timpul altercaţiei Panait a încercat să-l imobilizeze pe Tudor, blocându-i mâna în care avea pistolul. Cel din urmă a acuzat dureri în zona umărului stâng solicitând prin Serviciul de Urgenţă 112 intervenţia Ambulanţei care l-a transportat la Spitalul Judeţean Constanţa în vederea acordării îngrijirilor medicale, fără a rămâne însă internat.
Cercetările continuă de către poliţiştii din Mamaia cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase urmând ca în funcţie de numărul de îngrijiri medicale să se facă şi încadrarea juridică a faptei. Poliţiştii au luat măsura ridicării în vederea cercetărilor a armei şi tuburilor trase.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii