Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Condorii Şulţ SRL se judecă cu Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier

ro

24 Oct, 2014 12:21 1345 Marime text
SC Condorii Şulţ SRL, în calitate de petent, a chemat în instanţă Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transport Rutier. Dosarul a fost înregistrat la Secţia civilă a Judecătoriei Constanţa şi are ca obiect o plângere contravenţională.
 
SC Condorii Şulţ SRL este o firmă prahoveană care s-a ocupat de asfaltări în anii 2000 în mai multe localităţi din judeţul Constanţa. În anul 2009, administratorii au început să se certe prin instanţe cu toţi partenerii de afaceri şi nu numai, după cum relata la vremea respectivă cotidianu ZIUA de Constanţa. Printre cei alături de care societatea prahoveană a ajuns în instanţă se numără şi Autoritatea Rutieră Română, dar şi Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA.
 
Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, declara, în 2009, că firma prahoveană a avut probleme cu mai mulţi dintre partenerii săi de afaceri pe care, ulterior, i-a dat în judecată. SC Condorii Şulţ SRL s-a mai judecat cu Autoritatea Rutieră Română, primăria Comunei Limanu, Consiliul Local Cogealac sau Consiliul Local Băneasa.
 
De numele Condorii Şulţ se leagă şi un incident în care au fost implicaţi, cu ani în urmă, locuitorii cartierului ploieştean Bereasca. Concret, oamenii s-au revoltat din cauză că o staţie de betoane din zonă le polua aerul, producând cantităţi enorme de praf şi un zgomot cu mult peste limitele suportabilităţii. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii