Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sase localitati fara apa din cauza penei de curent

ro

20 Dec, 2009 17:06 934 Marime text

Noaptea trecută, în jurul orei 02,00, în urma unor avarii la liniile de alimentare cu tensiune, aproape tot judeţul Constanţa a rămas fără curent. Fără energie electrică, staţiile de pompare apă potabilă nu au funcţionat, iar SC RAJA SA Constanţa nu a putut asigura furnizarea apei potabile către cea mai mare parte a consumatorilor din întreg judeţul.

Ehipele de intervenţie ENEL au reuşit remedierea celor mai multe avarii în jurul orei 04,00. Imediat reprezentanţii RAJA au efectuat manevrele de repornire a pompelor. S-a reuşit realimentarea cu apă potabilă pentru tot oraşul Constanţa, dar şi pentru Medgidia şi Cernavodă.

La ora actuală, tot din cauza avariilor la liniile de alimentare cu tensiune, consumatorii din localităţile Ovidiu, Limanu, Albeşti, Cotu Văii, Vârtop, Plopeni nu au apă potabilă la robinete. Ne cerem scuze faţă de toţi consumatorii afectaţi, dar SC RAJA SA Constanţa nu poate asigura serviciile de alimentare cu apă potabilă în lipsa energiei electrice. Totodată, vă asigurăm că echipele noastre de permanenţă vor reporni staţiile de pompare imediat ce va fi reluată furnizarea energiei electrice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii