Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare în familia unei vedete din Constanța

ro

25 Feb, 2014 17:22 4616 Marime text
diana bisinicu, zi nastere, sarbatoareMotiv de sarbatoare in familia cantaretei. Diana Bisinicu se pregateste sa-i faca prima aniversare fetitei sale. Pe 27 februarie, chiar in ziua in care micuta Riana implineste un anisor, familia a pus la cale la Jubile The Ballroom o petrecere ce se anunta pe cinste. Cu acesta ocazie, nasii Gabriela Cristea si Marcel Toader, se vor revedea pentru a respecta traditia si a rupe turta finutei lor.

Gabriela Cristea si Marcel Toader – impreuna la aceeasi masa, cu ocazia aniversarii finutei lor.

Desi mariajul celor doi nu s-a incheiat in cele mai bune conditii, Gabriela Cristea si Marcel Toader au reusit sa faca abstractie de tot scandalul care s-a creat in jurul lor in urma despartirii si sa-si indeplinesca atributiile de nasi. Si in luna mai a anului trecut, in plin proces de divort, ei au facut pace pentru o zi si au crestinat-o impreuna pe Riana, fiica finilor lor de cununie, Diana Bisinicu si Catalin Andries.

Cei doi au reusit atunci cu mare succes sa intretina atmosfera botezului organizat la Jubile The Ballroom, dand tonul distractiei pe ringul de dans. Acum cand apele intre cei doi s-au mai linistit si fiecare se afla intr-o noua relatie, se vor revedea sa sarbatoreasca prima aniversare a finutei lor si ii vor rupe turta fetitei.

Sursa: Bebelu.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii