Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte percheziții domiciliare în județele Brăila și Galați Un agent de poliţie vizat. Primea droguri prin intermediul Poștei Române

ro

10 Dec, 2014 08:16 2047 Marime text
Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Brăila împreună cu polițiștii din cadrul BCCO Galați și SCCO Brăila efectuează acte de urmărire penală într-o cauză având ca obiect infracțiunile de trafic de droguri de risc și de mare risc, prev. și ped. de art. 2 alin. 1 și 2 din Legea 143/2000.

În fapt, începând cu luna iulie suspecții T.G.S.- agent de poliție în cadrul IPJ Galați, V.M., A.A. și S.G.A. au desfășurat activități de procurare, depozitare și vânzare pe raza municipiului Brăila a unor cantități de droguri de risc și de mare risc. Drogurile erau primite prin intermediul Poștei Române de către agentul de poliție și predate celorlalte persoane, care le distribuiau către consumatori.

Ieri s-a realizat prinderea în flagrant a unui suspect după ce acesta ridicase un colet conținând droguri.

În acest moment sunt în desfășurare un număr de 7 percheziții domiciliare în județele Brăila și Galați, la locuințele suspecților.

Procurorii și polițiștii au beneficiat de suportul următoarelor instituții, potrivit competențelor legale: Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române; Serviciul de Informații și Protecție Internă Brăila; Inspectoratul de Poliție al Județului Brăila-Serviciul Acțiuni Speciale.

Suspecții beneficiază de prezumția de nevinovăție, în conformitate cu prevederile art.4 C.p.p.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii