Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ŞAPTE MORŢI Carnagiu, la Cataloi, pe şoseaua Constanţa-Tulcea

ro

10 Aug, 2012 06:04 1808 Marime text

Evenimentul rutier a fost anunţat pe  numărul unic de urgenţă 112  aseara, în jurul orei 21.30. Accidentul a avut loc pe drumul Tulcea-Constanţa, aproape de intersecţia cu drumul spre Cataloi. Din primele informaţii, nouă persoane rănite au ajuns în spital. Maşinile sunt făcute praf, spun cei care au ajuns la faţa locului.

În accident au fost implicate patru maşini, între care trei maşini puternice (două Audi şi un BMW, o maşină de Tulcea, una de Bucureşti şi una cu număr de Elveţia).

Nu se cunoaşte la momentul de faţă identitatea victimelor, care sunt foarte greu de recunoscut.

„Nouă persoane au fost transportate la spital. Între aceste victime se numără un copil de aproximativ şase ani, unul de aproximativ 10 ani şi o femeie de 35 de ani, restul fiind bărbaţi. Trei victime sunt în stare foarte gravă“, a precizat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Şase persoane au murit pe loc şi alte nouă au ajuns deja la spitalul judeţean din Tulcea, conform informaţiilor furnizate de prefectul judeţului Tulcea.

 „În urma accidentului una dintre maşini s-a rupt în două, iar una dintre jumătăţi a luat foc. A fost stinsă imediat“, a precizat col. Florin Başcău, şeful ISU Tulcea.

Sursa: adevarul de tulcea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii