Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte mandate puse în executare de către poliţiştii de investigaţii criminale

ro

17 Jun, 2015 11:04 1220 Marime text
 
Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat, ieri, șapte persoane, posesoare ale unor mandate de executare.
 
Astfel, au fost depistaţi I. Menderiş, de 24 ani, condamnat la 10 ani şi 4 luni închisoare pentru tentativă de omor, I. Aeredin, de 30 ani, condamnat la 8 şi 4 luni închisoare pentru tentativă de omor, E. Dănuţ, de 21 ani , condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare pentru mărturie mincinoasă, A. Cudret, de 28 ani, condamnat la 1 an închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi I. Iaşar, de 53 ani ce are de executat 1 an şi 6 luni închisoare pentru contrabandă.
 
Ieri seară, poliţiştii aceluiaşi compartiment l-au depistat pe L. Ion, de 38 ani, din Constanţa, urmărit, care avea de executat 3 ani şi 4 luni închisoare pentru tâlhărie.
 
De asemenea, a fost depistat A. Silviu-Cătălin, de 27 ani, ce face obiectul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile din Germania.
 
Tot ieri, poliţiştii din municipiul Medgidia i-au depistat pe S. Bertol, de 21 ani, I. Beinur, de 42 ani şi S. Elişan, de 39 ani, care aveau de executat câte 3 ani şi 8 luni pentru contrabandă calificată în formă continuată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii