Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna de Rugăciune pentru unitatea creştinilor la Tulcea

ro

23 Jan, 2013 19:51 1514 Marime text

În Episcopia Tulcii s-au desfăşurat în zilele de 21 şi 22 ianuarie a.c. întâlniri ecumenice în cadrul Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea creştinilor, informează Biroul de Presă al Episcopiei Tulcii.

Luni 21 ianuarie a.c. la orele serii în Catedrala episcopală „Sfântul Nicolae” din Tulcea a fost săvârşită slujba Vecerniei de către un sobor de preoţi şi diaconi având în frunte pe P.S. Sa Visarion Episcopul Tulcii.

La sfârşitul slujbei la care au asistat credincioşi ortodocşi şi romano – catolici, s-a dat citire Mesajului adresat cu acest prilej de către Prea Fericitul Părinte  Daniel Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, după care  Monseniorul Ieronim Iacob vicar al Bisericii Romano – Catolice pentru Dobrogea a rostit un cuvânt de învăţătură legat de călătoria creştinului cu Hristos pe drumul mântuirii.

În a doua zi în biserica romano – catolică „Sfântul Arhanghel Mihail” din Tulcea , s-a oficiat un serviciu divin de către P.C. pr. Marcel Lungeanu la care au asistat preoţi şi credincioşi ortodocşi.

Sursa AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii