Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, s-a reîntors în gimnastica de performanţă

ro

14 Mar, 2015 23:06 3810 Marime text
Sandra Izbașa și-a reluat în această săptămână antrenamentele. Sportiva se va pregăti o perioada singură, ca apoi după verificarea pe care o va susţine în faţa colectivului tehnic, să se alăture lotului olimpic la Izvorani, scrie Prosport, citat de b1.ro.

„Am avut o discuţie cu domnii antrenori, cu domnul Stoica şi am spus că vreau să încerc să văd cât de mult pot recupera din integralele pe care le-am avut la Londra. Sunt conştientă că va fi foarte greu şi va trebui să muncesc de zeci de ori mai mult decât fetele din echipă, dar sunt motivată şi vreau să încerc să fac acest lucru pentru că nu vreau ca peste câţiva ani să am regrete că aş fi putut să ajut echipa şi nu am încercat.  Nu vreau să iau locul nimănui din echipă, nu vreau să demonstrez nimic pentru că nu mai am ce demonstra, vreau să intru în sală şi să mă bucur de gimnastică", a spus Sandra.

Sandra mărturisește că este motivația sa pentru a se întoarcă în sală este colega ei de echipă de la Londra, Cătălina Ponor.

„De la Cătălina a pornit totul. Ea m-a ajutat să privesc partea plină a paharului dacă m-aş întoarce în gimnastică şi mi-ar fi şi mie mai uşor să ştiu că e acolo, în sală, alături de mine şi ne pregătim împreună", a spus sportiva.


Sursa: b1.ro
Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii