Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste pentru fanii Galaxy S6 şi S6 edge Samsung pregăteşte o surpriză

ro

07 May, 2015 07:50 1605 Marime text
 
Galaxy S6 şi S6 edge, noile flagship-uri ale celor de la Samsung, oferă fotografii la cel mai înalt nivel, fiind printre cele mai bune telefoane de pe piaţă la acest capitol. Totuşi, un aspect negativ pentru amatorii de fotografii, le lipseşte captura RAW, ceea ce e o necesitate pentru aceştia.
 
Cei de la GSM Arena anunţă însă că acest lucru va fi remediat odată cu lansarea noului Android 5.1.1 pentru aceste device-uri! Noul software nu numai că le va permite utilizatorilor să folosească tot potenţialul camerei de 16MP cu stabilizator optic, dar va aduce şi un mai mare control manual asupra camerei, informează yoda.ro.
 
Trebuie menţionat încă un aspect - captura foto RAW era o funcţionalitate prezenţa în Galaxy S6 şi S6 edge atunci când cele două telefoane au fost lansate la MWC 2015. Însă, atunci când cele două telefoane au ajuns pe piaţă, funcţia a dispărut fără explicaţii.
 
Samsung nu a oferit o explicaţie pentru absenţa iniţială a capturii foto RAW la cele două telefoane însă e clar că nu vor să rămână în spatele competiţiei, atât HTC One M9 şi LG G4 având această funcţionalitate.
 
Nu există informaţii pentru când Android 5.1.1 va fi disponibil, însă se pare că acest lucru s-ar putea întâmplă chiar de la începutul lunii viitoare.
 
 
 
 
Sursa: yoda.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii