Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvator și în timpul liber. Un pompier aflat în concediu a intervenit la stingerea incendiului de la Poarta Albă (video)

ro

05 Dec, 2017 15:55 7596 Marime text
S-a dat alarma de incendiu astăzi în localitatea Poarta Albă din județul Constanța. Proproetarii unei locuințe cu etaj au cerut disperați ajutorul pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța după ce au observat o anexă a locuinței în flăcări. 

Printre primii care au sosit la adresa indicată s-a aflat un pompier din cadrul ISU Dobrogea, aflat în timpul liber. Gheorghe Burducel nu a stat pe gânduri când a aflat că locuința unor vecini este în pericol astfel că s-a îmbrăcat și a plecat în grabă să dea o mână de ajutor. 

A participat la misiunea de stingere și împreună cu colegii săi sosiți cu autospecialele de stingere cu apă și spumă. 

La fața locului a ajuns în scurt timp și fiica militarului care s-a speriat când a ajuns acasă și nu și-a găsit tatăl și a venit să se asigure că acesta este bine. Când și-a văzut părintele tânăra l-a îmbrățișat pe acesta fericită că nu a pățit nimic. 

Plutonierul adjutant Gheorghe Burducel, de la Detașamentul Palas Constanța, a declarat pentru ZIUA de Constanța că este în concediu de odihnă și că a observat incendiul și a venit să le dea o mână de ajutor colegilor. 

Acesta a precizat că locuiește la două străzi distanță de locuința afectată. 










 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii