Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salariile profesorilor, mai mari de la 1 martie

ro

02 Mar, 2015 15:20 1282 Marime text
Luna martie le aduce profesorilor salarii mai mari cu cinci la sută. Şi nu este singura măsură anunţată în acest an. Guvernul a decis ca o nouă traşă tot în valoare de cinci procente să se aplice şi de la 1 octombrie. Şi salariul minim pe economie va creşte de la 1 iulie, la 1050 de lei, informează România TV.

„La 1 martie au intrat in vigoare măririle de venituri pentru profespori, aşa cum a fost agreat în acordurile sociale şi asa cum a fost prevăzut în bugetul de stat", a anunţat premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a mai anunţat astăzi, după anunțarea ratei șomajului de 6,5%, că Guvernul „va continua să ia toate măsurile necesare creșterii numărului de noi locuri de muncă".

„6,5%  - rata șomajului a ajuns la minimul istoric din ultimii 5 ani! Guvernul pe care îl conduc va continua să ia toate măsurile necesare creșterii numărului de noi locuri de muncă în țara noastră. Doar prin pachetul privind reforma fiscală estimăm că în 2016 vor fi create +325.000 mii de noi locuri de muncă", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii