Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari - Dunărea Călăraşi - 1 - 0

ro

18 Aug, 2012 20:24 1942 Marime text

 

Stadionul "Flacara" din Navodari a gazduit, astazi, meciul de pregatire dintre divizionara secunda, Sageata Navodari si echipa de Liga a III-a, Dunarea Calarasi. Dupa un joc cu faze de poarta putine, Sageata s-a impus cu 1-0 prin golul marcat in min. 62 de Marius Jianu, care a profitat de greseala fundasului Cainaru si a inscris din apropiere.

Meciul a fost condus de Catalin Toader din Navodari, ajutat la cele doua tuse de asistentii Constantin Zelca si Cristian Pascu, ambii din Constanta.

Sageata Navodari (antrenor Aurel Sunda) : Gordin, Gosa, Fl. Popa, Sg. Bar, L. Rusu, Vartic, Musca, Vezan, Noko, B. Oprea, D. Zaharia. In repriza secunda au mai evoluat: Soldat, V. Apostol, Jianu, Pekarov.

Dunarea Calarasi (antrenor Virgil Bogatu) : G. Popa, Topor, Cainaru, Bozean, Tarta, Nicodim, V. Petre, Serban, T. Marian, Bogos, M. Stefan. In partea a doua, au mai jucat: T. George, S. Matei, Bucur, C. Tudor, Neagu, I. Popescu, Condei, E. Tanase.

Ivorianul Diaby a fost pastrat in lotul echipei Sageata dar s-a renuntat la ceilalti doi jucatori africani, Raul si Sabrin. 

Saptamana viitoare, Sageata Navodari va mai sustine doua partide de verificare, ambele la Constanta, miercuri, 22 august, cu FC Farul si sambata, 25 august cu echipa de Liga a III-a, Eolica Baia.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii