Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sadism adus la extrem Doi tineri extrem de violenţi, din judeţul Vaslui, se ascundeau în Constanţa

ro

21 Nov, 2012 11:26 1938 Marime text

Doi tineri de 21 şi 24 de ani, din localitatea vasluiană Băceşti, au fost reţinuţi de către procurori, marţi seară, pentru omor deosebit de grav, fiind acuzaţi că au ucis cu sadism o bătrână de 84 de ani pe care apoi unul dintre ar fi încercat să o violeze.

După două zile de căutări, autorii unei crime comise duminică, la Băceşti, au fost prinşi de către poliţişti în municipiul Constanţa, cei doi tineri fiind aduşi ulterior la Vaslui, unde au relatat anchetatorilor ce s-a întâmplat în casa bătrânei pe care ar fi ucis-o în bătaie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri au intrat în locuinţa bătrânei în cursul dimineţii de duminică, în timp ce se întorceau de la o cumătrie din sat, cu scopul de a-i fura banii. Odată ajunşi în casa femeii, unul dintre ei a lovit-o cu piciorul în cap, doborând-o la pământ.

Ulterior, cei doi vasluieni au tăbărât pe bătrână cu pumnii şi picioarele, lovind-o de zeci de ori, în special în cap. La un moment dat, unul dintre tineri a luat un scaun şi a lovit-o pe femeie tot în cap şi nu a renunţat până când nu a rupt obiectul de mobilier. Cel de-al doilea criminal a povestit anchetatorilor că a luat una din bucăţile din scaunul rupt şi a continuat să o lovească pe bătrână, la fel cum a făcut şi cu o sticlă găsită prin casă. În final, acelaşi tânăr a sărit cu picioarele pe capul femeii până i l-a strivit.

"După ce au agresat-o pe bătrână, unul dintre tineri a încercat să o şi violeze pe victimă, însă nu a mai reuşit pe motiv că nu a mai avut erecţie. Supărat, autorul s-a ridicat, a mai lovit-o pe bătrână de două ori cu piciorul în cap, după care, împreună cu prietenul lui, au început să caute prin casă economiile femeii. Cei doi au găsit 800 de lei, iar apoi au părăsit atât locuinţa, cât şi localitatea", a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Imediat după comiterea crimei, cei doi tineri au mers în oraşul vasluian Negreşti, unde au cheltuit o parte din bani.

Ulterior, aceştia au plecat în Constanţa, la ruda unuia dintre ei. Aici, tinerii au fost prinşi de către poliţişti şi apoi aduşi la Vaslui.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a emis, aseară, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele celor doi vasluieni sub acuzaţiile de omor deosebit de grav, violare de domiciliu şi tentativă de viol, urmând ca aceştia să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: realitatea.net




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii