Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sabia remanierii atârnă deasupra capului unor miniştri

ro

15 Oct, 2015 13:52 2055 Marime text
În PSD există voci care susţin că este musai să aibă loc o remaniere a Guvernului condus de Victor Ponta. Sursa social democrate afirmă că pe listă s-ar afla cel puţin patru miniştri.
Senatorul Daniel Savu este unul dintre cei care consideră că este nevoie de o remaniere. În opinia lui, un demnitar ce trebuie schimbat este Robert Cazanciuc, ministru al Justiției: "Colegii l-au audiat cumva, luni, la Senat și nu cred că a trecut foarte bine testul, pentru că s-a văzut, după ce a picat acea lege cu societatea aceea de administrare a bunurilor sechestrate, trebuia s-o explice mai clar domnul Cazanciuc, unii și-au motivat votul împotrivă pentru că n-au înțeles prea bine de la domnul Cazanciuc cum trebuiau să voteze. Atunci, probabil, va fi unul dintre cei remaniați, gândesc eu. Asta este gândirea mea pe baza discuțiilor cu senatorii și mai sunt și alți miniștri din Guvernul Ponta care ar putea, pentru îmbunătățirea imaginii Guvernului- deci Ponta nu se mai pune problema să plece din fruntea Guvernului - să mai dea satisfacție și celor care conduc în momentul de față PSD”.
Senatorul a arătat că nu este vorba doar de miniștrii PSD şi că "au fost nemulțumiri foarte clare și față de ministrul Agriculturii". Cu toate astea, senatorul nu crede că premierul Ponta trebuie schimbat din funcţie.
Potrivit România TV, pe lândă Robert Cazanciuc, pe făraş la o posibilă remaniere guvernamentală s-ar mai afla trei miniştri: Nicolae Bănicioiu - ministrul Sănătăţii, Eugen Teodorovici - ministrul Finanţelor şi Iulian Matache - ministrul Transporturilor. Remanierea Guvernului ar putea avea loc după Congresul PSD, în care se va alege noua conducere a partidului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii