Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şaban-Ibram Fesana, trimis în judecată pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte

ro

17 Apr, 2014 10:58 2689 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a lui Şaban-Ibram Fesana, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Concret, din probatoriul administrat în cauză, în faza de urmărire penală, a rezultat faptul că, la data de 21 februarie 2012 , Şaban-Ibram Fesana, de 25 de ani, a intervenit într-un conflict ce se desfăşura între două persoane. Încidentul a avut loc la periferia municipiului Tulcea, în Zona Barierei Mahmudiei. Potrivit organelor de anchetă, bărbatul a intervenit apreciind că este vorba de un conflict mai serios. În această împrejurare, Fesana a  aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei persoanei vătămate, un bărbat de 45 de ani. Acesta a căzut şi s-a lovit cu capul de asflat. Deşi la faţa locului a sosit imediat o ambulanţă, victima , care suferise un traumatism cranio-cerebral, a decedat a doua zi, cu toate că fusese suspusă unei intervenţii chirurgicale. La data de 22 februarie 2012, faţă de inculpatul Şaban-Ibram Fesana a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi s-a luat măsura reţinerii. Ulterior, bărbatul a primit măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara. Cauza a fost trimisă spre soluţionare Tribunalului Tulcea.

Sursa foto: portal.just.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • zaharia laurentia 25 Jan, 2015 03:29 Nu am sa îmi întorc tatăl din mormânt omul asta daca îl pot numi asa oare poate sa doarma noaptea.sunt trei ani fără TATAL meu suferinta ce nu o pot descrie in cuvinte!!!!ce sa întâmplat acolo numai Dumnezeu stie.nu sau certat pe seama alcolului.tatal meu nu era baut era nervos pt ca acest individ ii datora niste bani nu multi dar erau ai lui.