Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL, reacție la „petrecerea” PSD la 3 ani de la preluarea guvernării „Să facă bilanțul pușcăriașilor”

ro

28 Apr, 2015 16:15 1372 Marime text
 
Liberalii au reacționat la evenimentul organizat de PSD în cinstea împlinirii a trei ani de la preluarea guvernării. 

Purtătorul PNL Diasopra, deputatul Ovidiu Raețchi, l-a sfătuit pe Victor Ponta să facă un bilanț al „penalilor din PSD”, afirmând că social-democrații ocupă primul loc în clasamentul UE la capitolul lideri politici aflați în închisoare.

„Bilanțul pușcăriașilor” l-ar face pe Ponta să piardă partidul, având în vedere numărul mare de social-democrați care au probleme cu justiția.

„Victor Ponta şi-a asumat un pariu periculos atunci când a început să se laude cu politicienii ajunşi după gratii în ultimii trei ani. Dacă ar începe să-şi numere colegii de partid puşcăriaşi sau cu probleme cu legea, atunci ar descoperi că PSD conduce detaşat în Uniunea Europeană la capitolul lideri politici aflaţi în închisoare. Vechile sau actualele structuri de conducere ale partidului ar fi profund afectate de bilanţul puşcăriaşilor pentru că Ponta ar număra 40 de pesedişti şi ar pierde partidul. Vreau să îl şi ajut cu această enumerare, chiar dacă mă gândesc că nu are nevoie: camarazii săi fac subiectul percheziţiilor de dimineaţă şi reţinerilor, arestărilor şi condamnărilor de seară de ani buni”, se arată în comunicatul semnat de Rațechi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii