Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să dăm o mână de ajutor O adolescentă din Cumpăna are nevoie urgent de sânge

ro

24 Mar, 2016 14:31 3325 Marime text
 
Viaţa a fost crudă cu o adolescentă de doar 18 ani, din Cumpăna. Fata are nevoie de ajutor pentru a trăi! Lisiana Gabriela Angheluţă a fost diagnosticată, în urmă cu câteva zile, cu o tumoare retroperitonală. Luni, va fi operată la Spitalul Fundeni.
 
Se anunţă o operaţie complicată, iar tânăra va avea nevoie de foarte mult sânge. Locuitorii comunei Cumpăna nu au rămas indiferenţi la drama fetei şi deja au mers în număr mare să doneze sânge.
 
‪Cei care doresc să o ajute pe Lisiana Gabriela Angheluţă pot merge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa. ‪

”Celor care doresc să o ajute pe Lisiana Gabriela Angheluţă le punem la dispoziţie transport GRATUIT până la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, ‪‎mâine, 25 martie 2016, 7 persoane la ora 7.15 şi 7 persoane la ora 8:00. Plecarea se face de la Centrul de Asistenţă Socio-Medicală Cumpăna. Cei care doresc să se programeze în prealabil o pot face la numărul de telefon al Centrului de Asistenţă Socio-Medicală Cumpăna 0341.44.39.88”, a anunţat Florin Neagu.


 
Menţionăm că programul de recoltare este de luni până vineri, între orele 7.30 şi 13.30. Pot dona sânge toate persoanele cu vârsta între 18 şi 62 de ani, cu o greutate corporală minimă de 50 de kg. Persoanelor hipertensive le este recomandat să doneze sânge. 

Foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii