Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au iubit, s-au căsătorit și în luna de miere soția a aflat un secret incredibil!

ro

06 Apr, 2016 17:02 2332 Marime text
 
Jazmin Cullen, o tânără de 24 de ani, s-a căsătorit din iubire. Era convinsă că Jason Cullen era iubirea vieții ei. Se întâlniseră într-un pub și după numai câteva luni s-au decis să se căsătorească. După nuntă, ea a plecat cu soțul ei în luna de miere, perioadă care ar trebui să fie cea mai frumoasă pentru orice cuplu aflat la început de drum.
 
Din nefericire, pentru Jazmin s-a dovedit un coșman, pentru că tânăra a aflat că proaspătul ei soț este pedofil. Tânăra a aflat secretul îngrozitor despre soțul ei abia când bunica ei, de 65 de ani, a găsit poze cu copii în ipostaze sexuale, în calculatorul lui Jason, pe care acesta le descărcase. Confruntat cu imaginile, Jason a dat vina pe bunică, însă nu i-a mers.
 
Jazmin a decis aproape instantaneu să divorțeze de Jason, însă lucrurile nu sunt așa simple. De cinci ani încearcă să divorțeze, conform jurnaliștilor de la Mirror, însă el refuză. Adevăratul lui nume este Jason Hodson.
 
De asemenea, bărbatul nu a ascuns doar acest detaliu oribil, dar a mințit și în legătură cu identitatea. Acesta are un trecut plin de probleme cu legea și a stat în spatele gratiilor doi ani de zile, după ce s-au găsit 8.000 de poze cu abuzuri asupra minorilor în calculatorul său. De altfel, tânărul a făcut și schimburi de fotografii cu alți amici pedofili.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii