Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a luptat cu cancerul de la doi ani! Părinţii i-au organizat o ultimă zi de naştere emoţionantă

ro

27 Mar, 2016 20:50 1006 Marime text
Lila May avea cinci ani şi deja se luptase cu cancerul mai mult de jumătate din viaţa ei. Doctorii au fost nevoiţi să recomande încetarea chimioterapiei, deoarece micuţul ei corp era prea slăbit şi nu mai putea să facă faţă unui asemenea tratament. La aflarea acestei veşti, devastaţi, părinţii ei au decis să-i dăruiască cea mai frumoasă zi de naştere, de fapt, o ultimă zi de naştere, prin care să-i ofere fetiţei momente pe care nu le va putea trăi.  
 
Părinţii micuţei au fost ajutaţi de zeci de oameni, vecini, oameni de afaceri, persoane necunoscute, care au fost impresionate de poveste. Cu ajutorul lor, petrecerea a avut loc. Micuţa a fost înconjurată de prinţese Disney. A fost, totodată, o petrecere de final de liceu, dar şi o nuntă. Tatăl ei a cerut-o în mod simbolic în căsătorie şi a dansat dansul mirilor cu ea.


 
Micuţa s-a stins din viaţă, înconjurată de familie şi prietenii apropiaţi. „Inima îmi e sfâşiată în milioane de bucăţele. Nu există nicio durere mai mare în lume decât asta”, a spus mama fetei.



Foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii