Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a dat startul Târgului de Nunţi la Constanţa, organizat de CCINA

ro

20 Mar, 2015 11:19 2095 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța organizează, în perioada  20 - 22 martie, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (Bingo – Mamaia), cea de-a XII-a ediție a Târgului pentru Nunți, cel mai important eveniment de profil din zona Dobrogei.

În urmă cu scurt timp, Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a inaugurat Târgul de Nunţi.

Pe o suprafață de aproximativ 1.500 de mp, peste 40 de firme specializate, din Constanța, București, precum și din Oradea, Brăila, Timiş, Cluj, Craiova, Călăraşi, Piteşti, oferă  viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii și servicii pentru o nuntă pe care fiecare cuplu o visează.
 
În cadrul acestui salon specializat, vizitatorii vor găsi: de la invitații de nuntă, până la aranjamente pentru spațiul dedicat evenimentului, aranjamente florale, decorațiuni, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri si mirese, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași.

Trei branduri renumite de costume barbatesti  vor oferi, pe parcursul celor trei zile ale târgului, consultanță personalizata pentru miri, naşi şi pentru toţi bărbaţii care doresc să îmbrace costume de lux. Maestrul croitor, prezent în stand, va lua măsura şi, în funcţie de nevoi, fiecare client poate beneficia de consiliere şi nu va fi nevoie de probe intermediare.

În acest cadru organizat, vizitatorii Târgului pentru Nunți pot alege oferta care li se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al bugetului, cât și din punct de vedere al stilului.

Întrucât astăzi nunta este o sărbătoare complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenția celor interesați toate aceste aspecte, legate de reusita celui mai important eveniment din viața cuplurilor.
 
Pe intreaga perioada a targului, cei interesati vor putea beneficia din partea expozantilor de oferte şi reduceri la toate produsele şi serviciile prezentate în cadrul acestui eveniment.

Tematica cuprinde: rochii şi pantofi de mireasă, costume pentru miri, verighete şi inele de logodnă, rochii şi costume de gală, accesorii nunţi, flori şi aranjamente florale, invitaţii de nuntă, mărturii, decoraţiuni şi efecte speciale, servicii foto-video, consultanţă regie eveniment, şcoală de dans, servicii profesionale de make-up, echipamentepentru cosmetic şi îngrijirecorporală, produsehair-style şi machiaj

Programul de vizitare va fi în perioada 20 - 21 martie între orele 10.00 - 19.00, iar duminică, 22 martie, între orele 10.00 - 16.00.

Structura pe zone a firmelor expozante: 50% firme din Constanţa; 28% firme din Bucureşti; 22% firme din Oradea, Brăila, Timiş, Cluj, Craiova, Călăraşi, Piteşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii