Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a dat startul pentru cumpărarea maşinilor electrice şi hibrid prin "Rabla"

ro

01 Oct, 2011 14:40 929 Marime text
Ministerul Mediului şi Pădurilor a dat startul achiziţionării maşinilor electrice şi hibrid în cadrul "Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional", pentru anul 2011. Astfel, proprietarii - persoane fizice, instituţii publice şi unităţi administrativ-teritoriale - care intenţionează să achizitioneze autovehicule cu sistem de propulsie electric şi/sau hibrid se pot înscrie în program începând de luni, 3 octombrie, până la data de 4 noiembrie 2011. Programul va fi reluat la începutul anului 2012.
     Pentru producători, sesiunea de înscriere în vederea validării celor care intenţionează să comercializeze autovehicule cu sistem de propulsie electric şi/sau hibrid a început în data de 29 septembrie anul curent, urmând să se încheie în 7 octombrie 2011. Sesiunea de înscriere în vederea validării nu se adresează producătorilor deja validaţi în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional pentru anul 2011, precizează un comunicat remis redacţiei.
     Suma alocată Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional pentru achiziţionarea de autovehicule cu sistem de propulsie electric şi/sau hibrid, pentru anul în curs, este de 5 milioane de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii