Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a dat startul festivalului „Studențiada“

ro

01 Nov, 2016 17:01 1406 Marime text
Studenți din 18 centre universitare vor putea participa, în perioada 1 - 8 noiembrie, la activități culturale, educaționale, sportive, de divertisment, cu ocazia celei de-a X-a ediții a festivalului „Studențiada", organizat de Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR).

Prim-vicepreședintele UNSR Daniela Lungu a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că, în cadrul festivalului, vor avea loc campionate sportive (fotbal, baschet, tenis de picior, șah, biliard, ping-pong), concursuri de cultură generală, traininguri (leadership, public speaking), concerte, proiecții de filme, concursuri de teatru, workshopuri, informează Agerpres.

„Sâmbătă și duminică, între orele 12,00 — 22,00, în Piața Universității din București, UNSR va găzdui o serie de evenimente: piese de teatru, stand-up, proiecție film, muzică folk și un mega-concert Pasărea Rock, FreeStay și Cristian Secioreanu", a afirmat Daniela Lungu, potrivit căreia se așteaptă să participe la eveniment peste 10.000 de studenți.

Președintele de onoare al UNSR, Ioan Poenaru, i-a îndemnat pe studenții prezenți la deschiderea festivalului să participe la manifestări.

„Rugămintea către voi este să participați la toate aceste evenimente din cadrul festivalului. Acest festival a fost făcut cu intenția ca voi să ieșiți din acea monotonie: cămin sau chirie, școală și cred eu că am reușit un lucru foarte bun. Este al X-lea an în care se face acest proiect, cred eu că și peste zece ani este posibil să ne întâlnim și să vorbim tot despre Studențiadă", a afirmat el.


Sursa foto: mondonews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii