Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. S-a automutilat după care a vrut să se sinucidă. Bărbat de 29 de ani, salvat de pompierii din Tulcea

ro

05 Sep, 2017 12:51 3963 Marime text
Un bărbat în vârstă de 29 ani din Tulcea s-a urcat pe terasa fostul restaurant Rolion. Acolo, s-a automutilat şi a încercat să îşi secţioneze o arteră cu intenţia de a se sinucide.

După 45 de minute, a fost convins de negociator să renunţe. A fost transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe.

UPDATE: Oficial de la IPJ Tulcea

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a fost sesizat în legătură cu faptul că un bărbat aflat pe o clădire aflată în vecinătatea Gării CFR Tulcea, amenință că se sinucide.
 
A fost anunțat negociatorul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, comisar șef de poliție Țugui Lucian, precum și un echipaj din cadrul SMURD Tulcea.
 
Ajunși la fața locului, la etajul 1 al clădirii menționate, care este dezafectată, se aflau două persoane dintre care una amenința că se sinucide ținând un ciob de sticlă în mână, având urme de sânge în zona pieptului, a gâtului și pe brațe.
 
Polițiștii au reușit să îl identifice, fiind vorba de un bărbat de 29 ani din com. Ceatalchioi jud. Tulcea, care s-a automutilat foarte tare încercând să își taie venele. În timpul negocierii, al doilea bărbat a fost îndepărtat de polițiști pentru a nu fi luat ostatic.
 
Negocierea a durat aproximativ 45 minute, negociatorul reușind câștigarea atenției bărbatului prin hrană.
 
După ce a fost convins de negociator să coboare, tânărul a fost condus la echipajul mobil SMURD, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea..


Sursa foto: IPJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii