Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din cauza Consiliului Județean Rugby Club Farul s-a retras din Superligă !

ro

23 Mar, 2015 18:22 3281 Marime text
„Clubul Rugby Club Judeţean Farul Constanţa este persoană de drept privat, iar acţionar majoritar (5.196 din voturi) și principal finanțator este Consiliul Judeţean Constanţa. Va informăm că în şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa din data de 23.03.2015 au fost retrase toate proiectele de finanţare pentru sporturile de performanţă - inclusiv Rugby Club Judeţean Farul Constanţa, ca urmare a neexistării normelor metodologice de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă nr.2/2015. Faţă de cele expuse mai sus, clubul nostru se vede în imposibilitatea participării în Superliga CEC Bank 2015 şi de aceea va anunţăm în mod oficial retragerea echipei din Superliga”, se arată într-un comunicat remis redacției cotidianului ZIUA de Constanța.

La mijlocul săptămânii trecute, vicecampioana României la rugby, RCJ Farul Constanţa s-a înscris în Superligă, deşi oficialii clubului studiau, la un moment dat, şi varianta evoluţiei în eşalonul secund, din pricina problemelor financiare. "Între timp, se pare că s-au identificat soluţii, iar săptămâna viitoare se aşteaptă să fie prezentaţi lotul de jucători, noul preşedinte şi obiectivul în noul sezon. Tot săptămâna viitoare, se va şti exact ce bani va primi Farul de la Consiliul Judeţean Constanţa", vă informa ZIUA de Constanța vinerea trecută.

Acum, toate planurile s-au năruit. RCJ Farul țintea chiar titlul de campioană, după succesul de anul trecut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pentru Gelu 26 Mar, 2015 13:57 Gelu....nu e normal sa existe oameni asa limitati ca tine. Nici nu ai idee cat de putin castiga un rugbist. Interesant e ca ai numit doar volei, baschet, rugby....culmea, ai omis fotbalul, acolo chiar sunt salarii colosale. Oricum toti sportivii ar trebuii renumerati precum fotbalistii, pentru fiecare sport e nevoie de talent si multa munca. Si asa ca incheiere, ai vazut tu vre-un rugbist cu 100 ha pamant pe nu stiu unde? Foarte proasta comparatia cu presedintele.
  • Gelu 23 Mar, 2015 18:45 Nu e in sarcina Consiliului Județean sa finanțeze echipe de rugby.Sa trăiască pe picioarele sale,firmele private pot finanța.O întrebare: e normal ca un jucător de voley,baschet,rugby sa câștige mai mult decât președintele tării?Inainte de 1989 un jucător de valoare avea un salariu la nivelul unui inginer.Sa revină cu picioarele pe pământ.