Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rudel Obreja, arestat preventiv în Dosarul "Gala Bute"

ro

05 Feb, 2015 15:28 1293 Marime text
Rudel Obreja a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în Dosarul "Gala Bute". Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Bucureşti şi poate fi contestată la instanţa superioară.

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box (FRB), a declarat joi că se dorește ca el să facă un denunț împotriva fostului ministru Elena Udrea, acuzând faptul că s-a cerut arestarea lui preventivă pentru că nu spune ce vor anchetatorii.
 
Rudel Obreja a susținut că este paradoxal faptul că pentru persoanele pentru care s-au reținut infracțiuni de corupție nu s-a cerut arestarea preventivă de către DNA, cum se cere în cazul lui.
 
Potrivit DNA, Rudel Obreja, la data faptelor reprezentant al SC Europlus Computers SRL şi preşedintele FRB, este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de spălare de bani, două infracţiuni de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală.
 
Procurorii DNA i-au reţinut în dosarul "Gala Bute" pe fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, pe primarul oraşului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă, pe fostul consilier al Elenei Udrea Ştefan Lungu şi pe fostul secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheoghe Nastasia. Omul de afaceri Adrian Gărdean, care controlează SC Termogaz Company SA, a fost pus sub control judiciar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii