Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovinietele pot fi achiziţionate acum şi de pe telefonul mobil

ro

25 Oct, 2012 20:23 1648 Marime text
Conducătorii auto din România au acum la dispoziţie o nouă modalitate de a achiziţiona roviniete, fără a se deplasa şi fără efort.

Site-ul www.e-rovinieta.ro şi-a diversificat canalele prin care utilizatorii pot achita taxa de drum către CNADNR, făcând serviciile sale disponibile şi prin aplicaţii de mobil.

Aplicaţia „E-rovinieta" este disponibilă pentru principalele sisteme de operare smartphones de pe piaţă în acest moment (iOS, Android şi Windows Phone). Aplicaţia este gratuită şi poate fi folosită de orice terminal cu o conexiune la Internet. Prin aceasta, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România îşi menţine promisiunea de a inova în permanenţă şi aduce pe piaţă un serviciu nou, modern şi uşor accesibil.

Orice persoană fizică sau juridică poate folosi aplicaţiile de mobil pentru a genera comenzi de roviniete pentru un număr nelimitat de beneficiari sau de vehicule. Comenzile sunt plasate în funcţie de datele proprii, care, odată introduse, sunt înmagazinate spre a fi folosite cu uşurinţă pentru comenzi viitoare. Aplicaţiile salvează de asemenea şi rovinietele emise, ajutând utilizatorul să vadă în permanenţă statusul comenzii şi să poată face o evidenţă şi management al rovinietelor: dată începere, validitate, etc.

Mai mult aplicaţia foloseşte facilităţile deja populare ale site-ului www.e-rovinieta.ro, trimiţând factura fiscală automat pe e-mailul beneficiarului, şi mai mult decât atât comunicând pe e-mail sau direct pe SMS seria rovinietei emise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii