Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rotirea cadrelor la vârful ANAF și al Ministerului Turismului. Cine pleacă și cine vine. Sunt posturi cheie

ro

06 May, 2017 02:25 8219 Marime text
Aseară, în Monitorul Oficial al României, partea I, numărul 328, au fost publicate mai multe decizii de eliberare și numire în funcție la vârful Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al Ministerului Turismului.

În acest sens

- Leonard-Cătălin Munteanu a fost numit inspector general adjunct antifraudă la Direcția Regională Antifraudă Fiscală București – Direcția generală antifraudă fiscală din cadrul ANAF, în locul lui Iulian-Bogdan Gheorghe, care a fost eliberat din funcție;

- Teodor-Alexandru Georgescu devine inspector general adjunct antifraudă la Direcția generală antifraudă fiscală din cadrul ANAF, în locul lui Marius Stănilă care a fost eliberat din funcție

-iar Alexandru-Gheorghe Condoiu a fost numit în funcția publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă la Direcția generală antifraudă fiscală din cadrul ANAF, în locul lui Valeriu Alexandru Gâlă care a fost eliberat din funcție.

Totodată, Vali Mirela Mihalașcu a fost numită, cu caracter temporar, prin detașare, în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Turismului.
Ștefăniță Munteanu, cel care a ocupat postul respectiv până vineri, a fost numit consilier la cabinetul primului-ministru în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului.

De asemenea, Tibor-Ioan Pentek a fost numit consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului.

Toate deciziile sunt contrasemnate de secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii