Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romario Benzar și Dragoș Nedelcu de la FC Viitorul au fost transferați la FCSB. Becali a achitat 2,7 milioane euro pentru cei doi

ro

09 Aug, 2017 22:07 2656 Marime text
Echipa de fotbal FCSB i-a transferat, miercuri, pe fundașul dreapta Romario Benzar și pe mijlocașul central Dragoș Nedelcu de la FC Viitorul Constanța, pentru sumar de 2,7 milioane de euro, a anunțat finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, într-o conferință de presă conform Agerpres.ro. 
 
 Pe lângă cele 2,7 milioane de euro, echipa patronată de Gheorghe Hagi va primi câte 20% procente dintr-un eventual transfer în ambele cazuri.
 

''Eu nu pregătesc neapărat prezentul, pregătesc viitorul. Vreau să fac o echipă care să facă față cu Manchester, cu Real, acesta e visul meu și asta urmăresc... Când iei doi jucători cei mai buni din țară pe postul lor nu e normal să fii fericit? El (Nedelcu) are o clauză de 50 de milioane (de euro), el (Romario Benzar) are o clauză de zece milioane'', a declarat Becali.

 

''Pe Nedelcu l-a luat de fundaș central, așa l-am văzut acum patru ani. Nu poate să fie mai bun decât Casemiro ca mijlocaș central, dar decât Pique poate să fie ca fundaș central. În scurt timp viitorul echipei naționale în centrul apărării va fi Bălașa și Nedelcu, cu Benzar fundaș dreapta'', a adăugat Becali.

 
Dragoș Nedelcu (20 ani) a declarat după ce a semnat contractul:

''Este a doua șansă primită, a trebuit să profit de ea, pentru că e un pas înainte pentru mine. Steaua (FCSB, n. red.) e cel mai mare club din România și trebuie să dau totul aici ca să demonstrez că merit să joc aici. Am dorit foarte mult să ajut Viitorul să treacă turul preliminar (în Liga Campionilor, n. red.), dar nu am reușit, din păcate, și a trebuit să profit de această șansă''.

 
La rândul său, Romario Benzar a afirmat:

''Sunt foarte fericit, mă bucur că dl Gigi m-a dorit, la ora 1,00 m-a sunat, la unu și un minut i-am spus că vreau să vin. Sper să avem multe reușite, să ne calificăm în grupele Champions League și să fim campioni. Nu vreau să declar ca ceilalți jucători care au venit că vom lua campionatul, vom munci la fiecare meci și sperăm ca la final să ieșim campioni''.

 
Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii