Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romaniacurata.ro Claudiu Lucaci, director la Ştiri în TVR ar fi încercat să oprească difuzarea ştirii cu gafa MAE

ro

12 Mar, 2015 10:35 1435 Marime text
Conform unor surse citate de România Curată, Claudiu Lucaci, directorul Direcţiei Ştiri din Societatea Română de Televiziune (SRTv) și membru al Comitetului Director al instituției ar fi solicitat unui producător al jurnalului de știri TVR să nu fie difuzată știrea despre gafa Ministerului Afacerilor Externe, cu mapa cu harta Germaniei, care era, de fapt al Franței, pe motiv că i-ar fi cerut acest lucru chiar ministrul Bogdan Aurescu. 
 
Producătorul jurnalului a fost Elena Hebean, implicată anul trecut și în scandalul nedifuzării de știri despre amplele proteste civice din data de 14 noiembrie, mai scrie sursa citată. În 2013, Claudiu Lucaci, fost purtător de cuvânt al premierului Adrian Năstase, a fost numit consul general al României la New York. El a renunţat însă la funcţie pentru a-şi continua activitatea în Televiziunea Română.
 
Articol integral la 
http://www.romaniacurata.ro/scandal-cu-copy-paste-la-tvr-claudiu-lucaci-si-un-producator-din-tvr-au-depus-rapoarte-de-activitate-cu-sase-puncte-identice-sustine-un-membru-al-comisiei-de-evaluare/?utm_source=newsletter&utm_content=Newsletter-188470-20150312&utm_campaign=Tara+noastra+e+condusa+de+idioti%21+Ce+licitatie+l-a+facut+pe+Moise+Guran+sa+spuna+asta
 
Sursa: romaniacurata.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii