Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romania TV. Declaraţii tulburătoare ale mamei siamezelor din Constanţa. Și-a văzut fetiţele doar în poze (VIDEO)

ro

10 Jan, 2016 13:12 2571 Marime text
 
Declaraţii cutremurătoare făcute de mama siamezelor născute la Constanţa. Femeia a spus că şi-a văzut cele două fetiţe doar în fotografiile arătate de asistente. Bebeluşii au fost transferaţi la Bucureşti la doar câteva ore de la naştere, iar cea care le-a dat viaţă va merge să îi viziteze abia săptămâna viitoare, potrivit romaniatv.net.

Ştefania şi Cristina au deja trei săptămâni de viaţă, iar medicii fac eforturi considerabile să le salveze, informează România TV. Mama lor, o tânăra de 24 de ani din Murfatlar, spune că nu va uită niciodată ziua în care le-a născut. Iniţial, medicii i-au spus că va avea gemeni.

"Când am ajuns la spital, mi-au zis că am gemeni. La ecografie, m-au ţinut o ora şi jumătate să vadă..  Nu erau siguri dacă sunt lipiţi unul de altul. Nu mi-au zis nimic că să nu mă sperie, probabil. După ce am ieşit din sala de operaţie atunci mi-a arătat copiii, pe telefon, o asistenţă. Îmi doream foarte mult o fetiţă... Dacă trăieşte îi mulţumesc lui Dumnezeu şi la medici", a spus mama siamezelor pentru Romaniatv.net 

Din cauza problemelor medicale pe care le-a avut, femeia va merge să-şi vadă copiii abia săptămâna viitoare.

Acasă, tânăra mai are patru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani. Toţi s-au născut sănătoşi. "Am fost în Germania, am făcut ecografie acolo, avea şase săptămâni. Era prea mic, a zis că e bine, sănătos. Nu ştiau că sunt doi", a povestit tatăl copiiilor.

În ciuda situaţiei financiare dificile, familia siamezelor spune că nu ar renunţă niciodată la copii. "Tot ce auzim e de la tv. Niciodată în viaţă noastră nu le abandonăm", a precizat bunica siamezelor. 

Siamezele sunt acum internate la un spital din Capitală, iar medicii spun că în ultima perioada, au observat că starea de sănătate a fetelor s-a îmbunătăţit. Bebeluşii împart organe vitale cum sunt ficatul şi inima, iar o intervenţie chirurgicală este extrem de riscantă, mai spun cei de la Romaniatv.net.


Sursa text+video: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii