Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România s-a calificat în finala turneului de promovare în divizia A

ro

22 Aug, 2015 19:27 1298 Marime text
 
Reprezentativa de fotbal pe plajă a României a învins Cehia în meciul care a decis echipa din grupa 2 care va juca duminică pentru promovarea în prima divizie
 
După victoria în prelungiri cu Azerbaijan, 6-5, și înfrângerea la lovituri de departajare în fața Turciei, 3-3, 3-4, ”tricolorii” aveau nevoie de un succes în timpul regulamentar contra Cehiei pentru a termina grupa pe primul loc și pentru a juca finala pentru promovarea în Divizia A.
 
România a deschis scorul în prima parte prin Zaharia. Un gol primit în partea secundă și un altul chiar în debutul ultimului act au întors soarta calificării în favoarea cehilor. În acel moment s-a făcut remarcat portarul ”tricolorilor”, Ionuț Florea, care a marcat două goluri în urma unor execuții de la distanță. Marian Posteucă, după un autogol, le-a dat emoții colegilor săi care au decis în cele din urmă calificarea prin reușita lui Măciucă. 4-3 și elevii lui Viorel Farcaș își așteaptă adversarul de duminică, ora 19:00.
 
Rezultatele înregistrate în grupa 2: România - Azerbaijan 6-5 după prelungiri, Cehia - Turcia 2-0, Azerbaijan - Cehia 4-5 după prelungiri, Turcia - România 3-3, 4-3 la lovituri de departajare, Turcia - Azerbaijan 4-4, 2-3 la lovituri de departajare, România - Cehia 4-3.
 
Clasament: 1. ROMÂNIA 5p, 2. Cehia 5p, 3. Azerbaijan 1p, 4. Turcia 1p,
 
* succesul în prelungiri este recompensat cu doar două puncte
 
Finala pentru promovarea în prima divizie va fi jucată între câștigătoarele celor două grupe din ”B”. În cealaltă grupă, după primele două runde, clasamentul este următorul: 1. Estonia 4p, 2. Anglia 3p, 3. Ungaria 3p, Norvegia 0p.
 
Lotul României pentru acest turneu este următorul: Iulian Gîndac, Ionuţ Florea - portari; Iulian Răvoiu, Adrian Tănase, Ionel Posteucă, Gabriel Dobre, Marian Posteucă, Raj Carauleanu, Dorel Zaharia, Viorel Farcaş (antrenor jucător), Marian Măciucă.


sursa text şi foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii