Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România riscă să nu fie acceptată pe scena Eurovision!

ro

16 Apr, 2016 21:00 1784 Marime text
 
Ţara noastră riscă să nu mai participe în acest an la Eurovision, motivul fiind datoriile la European Broadcasting Union (EBU).
 
„Reprezentanți ai European Broadcasting Union — cea mai mare asociație a televiziunilor publice din lume — au anunțat, deocamdată verbal, reprezentanții Televiziunii Române că, din cauza datoriilor acumulate în ultimii opt ani la EBU de către TVR, acest organism va trece la următorul prag de sancțiune. Astfel, România riscă să nu fie acceptată pe scena Eurovision și nici nu va primi, prin satelit, semnalul pentru a putea transmite această competiție", potrivit un comunicat al TVR.
 
În acest context, postul public de televiziune informează că va continua toate demersurile pentru a putea participa la Eurovision.  
 
„TVR a depus ieri (vineri—n.r.) la Parlament raportul de activitate pe anul 2015 din care se vede un progres vizibil și o altă strategie de manageriere a banilor, dar care nu sunt suficiente pentru a se repara deficiențe de ani de zile și a se acoperi subfinanțarea începută agresiv după anul 2004", se mai arată în documentul citat.
 
Anul acesta, Eurovision va avea loc la Stockholm, în zilele de 10, 12 și 14 mai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii