Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Somnul la volan, un pericol real România, locul doi în topul accidentelor auto din UE

ro

29 Jun, 2015 20:17 1610 Marime text
 
Cu o rată de 91 de persoane decedate la un milion de locuitori, țara noastră ocupă locul doi în Uniunea Europeană, în ceea ce privește numărul de morți din accidente rutiere în 2014, potrivit Comisiei Europene.

Asociația de Psihologie și Siguranță Rutieră – PsihoTrafiQ, în parteneriat cu Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Ovidius din Constanța, Inspectoratul Județean de Poliție Constanța - Serviciul Rutier și Poliția Locală Constanța, derulează, în perioada iunie – septembrie 2015, Campania „(Micro)Somnul la volan – un pericol real!".

Campania își propune să informeze și să conștientizeze conducătorii auto cu privire la atitudinile responsabile în traficul rutier și, de asemenea, să reducă riscursurilor producerii accidentelor de circulație pe fondul oboselii accentuate, una dintre cele mai frecvente cauze identificate de specialiști, în ultimii ani. În cadrul proiectului vor fi distribuite peste 10.000 de materiale informative participanților la trafic, care își petrec vacanța în stațiunea Mamaia și în municipiul Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii