Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România liberă De ce l-ar mazili Ponta pe Mazăre

ro

14 Mar, 2013 18:01 1521 Marime text
Aroganţa de cursă lungă a lui Radu Mazăre şi situaţia critică a finanţelor ţării au dus, în cele din urmă, la crearea de anticorpi. Primarul constănţean, a cărui influenţă la vârful aparatului central de stat a atins cote alarmante, a încasat în ultima lună trei lovituri interesante.

Unda de şoc va fi resimţită de gruparea baronului de la malul mării pentru o bună perioadă şi nu este exclus ca în viitorul apropiat să mai apară şi altele.
Punctele moi în care interesele lui Mazăre au fost atinse vizează - cum altfel? - banii şi influenţa. Două zone care, bineînţeles, se întretaie şi care au făcut din edilul dobrogean ceea ce este astăzi: un baron de top, într-un partid care-i adună la un loc pe toţi baronii de top din România.

Pentru aristocratul pestriţ de la Constanţa, modul în care au debutat primele luni ale guvernărilor Ponta I şi Ponta II promitea o lungă perioadă de linişte, în care influenţa pe care o exercita deja asupra miniştrilor, parlamentarilor şi chiar asupra premierului să se transforme natural în bani, dar şi să crească.

Sursa AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii