Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România deţine arma cutremurului? Sistem ciudat de antene, lângă plaja Corbu

ro

27 Sep, 2010 05:36 8643 Marime text

better.jpgPe litoralul Mării Negre, lângă plaja Corbu, a fost montat un sistem ciudat de antene care, conform unor teorii vehiculate pe Internet, ar reprezenta un tip de armă care poate modifica, poate genera seisme in scopuri militare sau poate bruia de la distanţă psihicul uman. Libertatea vă prezintă azi, în premieră, imaginea noului complex de antene, despre care se presupune că e o armă geofizică.

Ansamblul ciudat de antene militare de la Corbu, judeţul Constanţa, nu seamănă cu nimic din ceea ce a folosit armata română până acum. Terenul unde a fost amplasată, recent, instalaţia se află în vecinătatea poligonului militar Capul Midia. E un sistem format din aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri. În apropiere sunt câteva containere militare - adică centrul de comandă al instalaţiei. Potrivit http://www.libertatea.ro/stire/romania-detine-arma-cutremurului-304976.html acest complex este amplasat în vecinătatea celebrei plaje sălbatice de la Corbu.

Conform informaţiilor apărute pe internet sub titlul "Antenele din Dobrogea sunt capabile de atacuri psihotronice", această instalaţie ar fi o armă geofizică. Din câte se ştie, în lume există patru ţări care dispun de asemenea arme: Statele Unite, Rusia, China şi Norvegia. România ar fi a cincea.

Sursa: www.libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nico 28 Sep, 2010 14:02 Este adevarat.Lumea va fi comandata prin aceste antene imediat ce se vor implanta cipurile despre care s-a tot auzit discutand.Intr-un fel sau altul omenirea se va sfarsi.Tot ce s-a prevestit cu ani in urma s-a adeverit,asa ca nu mai e decat un pas pana la capat.