Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Româncă decedată într-un grav accident în Italia. Iubitul acesteia martor la accident

ro

12 Oct, 2017 11:17 2473 Marime text
O româncă dee 28 de ani a murit într-un teriobil accident rutier petrecut luni, 9 octombrie 2017, pe via Renazzo din localitatea Cento, provincia Ferrara. Accidentul a avut loc la numai câțiva metri de iubitul Cristinei B, cu care are o fiică de 5 anișori, Desirè. Acesta conducea autoturismul care circula în fața celui al româncei, informează rotalianul.rom
 

”Eu mergeam înainte. Ea în urma mea cu vreo sută de metri. Ne întorceam la Renazzo. Voiam să mă opresc în zona industrială, s-o îmbrățișez. Era o ocazie importantă pentru a fi împreună, având în vedere că în această perioadă eram mereu la distanță. Dar nu am mai reușit”, a povestit Fausto.

 
În timp ce conducea, Fausto urmărea mașina Cristinei prin oglinda retrovizoare dar la un moment dat aceasta a dispărut.
 

„Era numai praf în urma mea, m-am întors din drum și am văzut ceea ce se întâmplase. Am fugit la ea. Îmi tot repetam, nu se poate să fie un moment de neatenție cel care mi-o ia de lângă mine. Nu poate fi adevărat”, spune Fausto amintindu-și de tragicul moment.

 
Din motive încă necunoscute, Cristina și-ar fi luat privirea de la drum pentru o clipă și ar fi pierdut controlul volanului, intrând pe celălalt sens de circulație și izbindu-se de un camion. Impactul a fost fatal pentru Cristina, decesul s-a produs pe loc. Șoferul camionului a fost rănit și el dar nu grav.
 
Sursa: Rotalianul.com
Sursa foto: Google Maps
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii