Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Român, martor la atentatele din Paris „Este stare de război, sunt victime pe jos”

ro

14 Nov, 2015 09:50 1655 Marime text
Martor la evenimentele tragice din Paris este şi un român stabilit de 15 ani în Franţa. Este vorba despre Daniel Rotaru, care a povestit cum arăta centrul Parisului aseară.
 
„Este stare de război, sunt victime pe jos, sunt ambulanțe, străzile sunt blocate de poliție, care ne-a spus să nu părăsim casa pentru că e periculos. (...) E pentru prima oară când se întâmplă așa ceva în mijlocul Parisului. Au fost o parte care au pus bombe la Bataclan și altii la Stade de France și o parte au început să tragă cu mitralierele în turiști. Un terorist cu bombe pe el poate circula printre noi și nu se vede. Nu cred că se va schimba nimic”, a spus acesta la Digi24.
 
„Este foarte multă poliție, foarte mulți martori de la Bataclan au fost transportați la sediul poliției judiciare din Paris și sunt foarte multe ambulanțe și se aud sirenele. Am auzit că sunt aproape 100 și ceva de răniți și 80 în stare gravă.S-a instaurat starea de criză pe tot teritoriul Franței și nu știu ce vor face, dar vor face ce vor putea. Împotriva oamenilor care au bombe puse sub haină nu poți face mare lucru”, a mai precizat Daniel Rotaru.

Sursa foto: Reuters
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii