Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Român de 37 de ani cu mandat internaţional de arestare, reţinut în PTF Mangalia

ro

27 Nov, 2015 15:20 1204 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Mangalia - Garda de Coastă au identificat un cetăţean român pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni pe teritoriul României.
 
Prin urmare, astăzi, în jurul orei 10.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul PTF Mangalia, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Şantierului Naval Daewoo Mangalia, a identificat, în baza unei informaţii, un cetăţean român care avea emis un mandat european de executare a pedepsei cu închisoarea.
 
În vârstă de 37 de ani, bărbatul, domiciliat în Bacău, se sustrăgea executării pedepsei privative de libertate pe o perioadă de un an şi şase luni de închisoare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de distrugere şi furt calificat comise pe teritoriul României. Poliţiştii de frontieră constănţeni l-au reţinut pe bărbat în momentul în care acesta intenţiona să se angajeze ca muncitor pe platforma portului Mangalia.
 
Poliţiştii de frontieră l-au predat colegilor din cadrul IPJ Constanţa, care îl vor transporta la penitenciar pentru executarea pedepsei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii