Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Negoita, audiat de procurorii Parchetului General

ro

25 May, 2010 18:07 1445 Marime text

Vicepreşedintele PSD, Robert Negoiţă, a fost audiat, astăzi, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în legătură cu o acuzaţie de spălare de bani, făcută de fostul deputat Metin Cerchez.

Metin Cerchez îl acuză pedeputatul PSD Robert Negoiţăde spălare de banişi evaziune fiscală, după ce a făcut,la o televiziune naţională,o tombolă cu premii constând înapartamente.Dosarul se află în faza actelor premergătoare, nefiind începută urmărirea penală pe numele lui Negoiţă.

Deputatul PSD a dat, azi, o declaraţie în faţa procurorilor, în care a clarificat modul de organizare a tombolei şi a răspuns acuzaţiilor lui Metin Cerchez.

De cealaltă parte, ANAF i-a pus sechestru omului de afaceri Robert Negoiţăpe bunuri, pentru neplata unor datorii de aproape 28 de milioane de euro către bugetul de stat, reprezentând taxa pe valoarea adăugată (TVA) la tranzacţiile imobiliare realizate pe numele său, nu prin firmă.Astfel, lui Robert Negoiţă i s-a pus sechestru pe bunuri personale, în cea mai mare parte de natură imobiliară, înregistrate pe persoană fizică. Printre acestea se numără şi ansamblul rezidenţial Confort City, din zona industrială Popeşti-Leordeni.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii