Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Boroianu „Restaurarea Cetății Capidava reprezintă un eșec total“

ro

07 Oct, 2016 14:59 2886 Marime text
Prim-vicepreşedintele PNL Constanța, consilierul județean Robert Boroianu, a transmis, printr-un comunicat de presă remis ZIUA de Constanţa, poziţia sa asupra Cetăţii Capidava. El critică PSD pentru „situația deplorabilă în care se află Cetatea Capidava“. 

„Corupția ucide! De data asta corupția a ucis o parte din istoria noastră. Restaurarea Cetății Capidava reprezintă un eșec total, cauzat de clientelism și lipsă de responsabilitate, marca PSD. Să nu uităm că proiectul de reabilitare al cetății a fost încredințat de fostul președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu societăţii Mara Construct, societate administrată de fina acestuia”, a transmis consilierul județean PNL.

Robert Boroianu invită cetăţenii la vot întrucât spune că „responsabilizarea clasei politice este singura soluție pentru a evita astfel de dezastre pe viitor“.

„Ne mai rămâne doar să învățăm ceva din această `lecție`. Există o singură soluție: TREBUIE să ieșim masiv la vot, TREBUIE să ne asigurăm că politicienii certați cu legea vor sta departe de puterea politică”, a mai adăugat prim-vicepreşedintele PNL Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii