Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ringo Starr, Bruce Springsteen şi alţi artişti deplâng moartea lui Chuck Berry

ro

19 Mar, 2017 09:59 2199 Marime text
Cântăreţi şi actori i-au adus un ultim omagiu legendarului cântăreț, compozitor și chitarist Chuck Berry, care a murit la vârsta de 90 de ani.
 
Mick Jagger a scris pe contul său de Twitter că Berry „ne-a luminat anii adolescenței și a suflat viață în visele noastre de a deveni muzicieni și interpreți”.   

Lenny Kravitz a transmis la rândul său un mesaj pe Twitter în care a  subliniat importanța amprentei lui Chuck Berry în istoria muzicii. Şi Ringo Starr i-a adus un omagiu lui Chuck Berry citând unele dintre celebrele versuri ale acestuia: „Just let me hear some of that rock 'n' roll music any old way you use it”.  

Bruce Springsteen a transmis la rândul său un mesaj. „Chuck Berry a fost cel mai de seamă interpret și chitarist al genului rock și cel mai important și mai pur compozitor rock 'n' roll care a trăit vreodată”, a spus Springsteen.

Arnold Schwarzenegger a publicat un mesaj pe Twitter: „Când aveam zece ani visam în fiecare seară să mă mut în America, iar Chuck Berry interpreta coloana sonoră. Odihnească-se în pace", a scris actorul.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii