Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rihanna va concerta în această seară la București

ro

14 Aug, 2016 11:47 2234 Marime text
În această seară va avea loc mult așteptatul concert al Rihannei din Piața Constituției din București. Biletele pentru concert costă  pornesc de la prețul 151,20 de lei şi ajung până la  648 de lei, fără taxe. Prețurile variază în funcţie de locul ocupat. 

Artista a venit în România cu 11 dansatori, trupa sa alcătuită din 10 membrii dar însoțită și de bucătarul personal, scrie digi24. Pe lista de cumpărături pentru felurile de mâncare preparate se numără ingredinete ca „creveţi, biban, pui, cotlete de miel, brocoli, avocado“. De asemenea, cântăreață are și o cerere mai ieșită din comun pentru organizatorii evenimentului. Camera din culise a Rihannei trebuie să fie amenajată folosind culorile argintiu, mov, alb şi negru și aranjamentele florale trebuie să fie realizate cu in trandafiri proaspăt tăiaţi, fără miros, cu cozi lungi şi scurte.

În privinţa perioadei pe care Rihanna o va petrece în România, promoterii nu au oferit detalii, deoarece ”rezervările la hotel au fost făcute direct de managementul artistei” scrie digi24.

Înainte de a ajunge în România, artista a avut un concert în Ungaria în cadrul unui festival de muzică. Chiar dacă fanii o așteptau cu sufletul la gură pe cântăreață, prestația ei nu s-a ridicat la așteptările lor. Pe lângă faptul că reprezentația artistică a durat mai puțin decât era programat, Rihanna a făcut fanii să plece de la concert. Artista a început  a început să cânte melodia făcută după „Dragostea din tei”,  cântec al trupei românești O-Zone, fapt care i-a deranjat pe unguri. 

„Oamenii din Ungaria urăsc faptul că Budapesta este confundată cu capitala României, București. Cei mai mulți dintre noi credem că Rihanna nici măcar nu știa exact în ce țară era în acel moment”, a povestit un fan, relatează libertatea.ro.


Rihanna a lansat şapte albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, în întreaga lume, iar piesele sale au fost descărcate de peste 210 milioane de ori în variantă digitală. Ea este câştigătoare a opt premii Grammy. 

Sursa foto: infomusic.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii