Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rihanna și-a lăsat fanii dezamăgiți în urma concertului de aseară de la București

ro

15 Aug, 2016 14:17 2040 Marime text

 

Rihanna a făcut spectacol ieri seară, la București, în fața a zeci de mii de oameni. Vedeta în vârstă de 28 de ani a cântat timp de 80 de minute pentru fanii români, majoritatea adolescenți, adunați în Piața Constituției pentru a participa la unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului. Însă, reprezentația artistei nu a fost pe placul tuturor fanilor care au plătit între 170 și 650 de lei pentru a o vedea pe vedeta din Barbados, scrie Digi 24.

Celebra artistă s-a lăsat așteptată aproximativ o jumătate de oră, însă apariția pe scenă a fost una explozivă. Îmbrăcată cu o rochie scurtă neagră, ochelari de soare şi pantaloni de cowboy din piele neagră, Rihanna şi-a început show-ul cu balada „Stay”.
Sute de telefoane mobile au captat momentul, iar după coverul piesei „Love The Way You Lie” a lui Eminem, dansatorii şi-au făcut apariţia în scenă. Fanii au fost preponderent adolescenți, veniți să cânte alături de una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop ale momentului.

Cele două ecrane, amplasate de-o parte şi de alta a scenei, nu au funcţionat minute bune, spre nemulţumirea celor aflaţi la zeci de metri de artistă, iar multe părţi muzicale dintre cele prezentate erau înregistrări, la fel şi bucăţi de voce, scrie News.ro, citat de Digi 24.
Deschiderea show-ului a fost asigurată de Delia, care a cântat aproximativ 45 de minute, alături de trupa sa.

Numeroasele mesaje postate de pagina de Facebook a Rihannei au criticat organizarea concertului.

„Jalnică a fost și organizarea în București! A fost un adevărat bâlci! Am dat 650 de lei pe bilet, ca în ziua evenimentului să se facă modificări de tribune, rânduri, locuri. Oameni nemulțumiți care își cereau banii înapoi, organizatori care nu se sinchiseau să gestioneze situația și nici nu dădeau explicații pentru modificările făcute… Cele mai scumpe locuri au fost și cele mai proaste!!! Cireașa de pe tort a fost însă când s-au stins monitoarele de lângă scenă, pentru 20 de minute au fost stinse! Un eveniment de 10.000 de oameni și o organizare jalnică!!!” a scris un fan pe pagina de Facebook a cântăreței, mai spune Digi 24.






Sursă foto: india.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii