Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele bune la examenele naţionale vor fi premiate de MEN

ro

14 Jul, 2014 22:47 1430 Marime text
Absolvenţii claselor a VIII-a şi a XII-a care au absolvit, anul acesta, examenele naţionale de Admitere şi de Bacalaureat cu media 10, vor fi premiaţi mâine. Festivitatea va avea loc la sediul Ministerului Economiei Naţionale, dar şi la sediile inspectoratelor şcolare din judeţe.
 
”Ministrul Educaţiei Naționale, Remus Pricopie, şi ministrul delegat, Mihnea Costoiu, vor premia marţi, 15 iulie, la sediul MEN, absolvenţii de clasa a VIII-a şi de clasa a XII-a, din municipiul Bucureşti şi din judeţul Ilfov, care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la examenul de Bacalaureat din acest an. Toţi cei prezenţi la sediul MEN se vor afla în videoconferinţă cu premianţii din celelalte judeţe ale ţării. La rândul lor, aceştia îşi vor primi premiile la sediile inspectoratelor şcolare judeţene de care aparţin”, se arată într-un comunicat de presă al MEN.
Premiile constau în diplome şi bani - 2.000 de lei pentru fiecare absolvent de clasa a VIII-a şi 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de clasa a XII-a. În Constanţa, cinci absolvenţi de clasa a opta au obţinut media de admitere 10.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii