Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revoltător! Un copil a ajuns la spital ars cu acid sulfuric

ro

06 Sep, 2016 07:08 1941 Marime text
Un copil din Iaşi în vârstă de opt ani a ajuns, ieri, la spital cu arsuri grave după ce a alunecat şi a căzut în acid sulfuric, substanţa fiind aruncată de locatarii deranjaţi că oamenii fără adăpost se adună în zona respectivă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, transmite ziaruldeiasi.ro.
 
Incidentul s-a petrecut duminică seară, în gangul dintre două blocuri situate în cartierul ieşean Nicolina.
 
Copilul a trecut prin gangul respectiv, a alunecat şi a căzut în acid sulfuric, substanţa fiind aruncată intenţionat de locatarii deranjaţi că oamenii fără adăpost se adună în acea zonă.
 
Băiatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, el prezentând arsuri pe mâini şi pe cap.
 

"Este internat în secţia Arşi, starea lui este stabilă. A suferit o arsură chimică, dar nu este necesar transportul lui către spitalul de specialitate din Capitală, îl putem trata fără probleme la Iaşi", a declarat managerul spitalului de copii din Iaşi, medicul Radu Terinte, citat de RTV.net

 
Poliţia a deschis dosar penal în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.

 
"Am fost sesizaţi de către tatăl copilului. Avem deja un cerc de suspecţi, urmează să identificăm persoana care a aruncat substanţa respectivă", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţului Iaşi, Anca Vâjiac.

 
O echipă de pompierii s-a deplasat la locul unde s-a produs incidentul, pentru a curăţa perimetrul în care a fost împrăştiată substanţa toxică.

sursa foto: ziaruldeiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii