Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revolta unui constănţean care vrea să se implice. „De ce ne-aţi mai chemat?”

ro

09 Mar, 2016 21:33 2091 Marime text
 
În această seară, Ramona Leonida, de la JCI, prezentă la prima dezbatere publică de la Primăria Municipiului Constanţa privind organizarea Zilei Constanţei şi a Zilei Copilului, a postat un mesaj, pe Facebook, în care şi-a exprimat dezamăgirea.
 
„În calitate de organizator de evenimente ţin să precizez că am o mare dezamăgire cu privire la elaborarea caietului de sarcini întocmit pentru Firmele ce vor să organizeze ZIUA Constanţei şi ZIUA Copilului pentru care Primăria Municipiului Constanţa a alocat în total 800.000 de lei. Am comparat propunerile iniţiale care erau în formă de draft cu cele din caietul de sarcini publicat pe www.primăria-constanţa.ro şi ce să vezi: la Ziua Constanţei este identic, nimic în plus ori în minus cu draftul, iar la Ziua Copilului faţă de draft este în plus trecut «activităţi educativ-distractive pe plajă la Perla». Întâlniri inutile pe tema evenimentelor Constanţei! De ce ne-aţi mai chemat dacă tot ce aţi vrut voi a ieşit? Aşa vă consultaţi cu cetăţenii?

COALIŢIA ONG-urilor din Constanţa a trimis pe e-mail cum a fost specificat de Primărie propuneri legate de activităţi ce promovează VOLUNTARIATUL sau activităţi organizate cu şi pentru voluntari. Nimic nu a fost specificat în caietul de sarcini actual!

Felicit iniţiativa de a consulta societatea civilă, dar până nu o faceţi cum trebuie e cam degeaba şi mai mult naşteţi frustrări! Aştept schimbare!”, este mesajul complet publicat în această seară.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii